Kom ons 
versterken

Goed werk leveren en plezier gaan bij ons hand in hand. Wij zijn een hecht team met een informele sfeer. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau en blijven we ons doorontwikkelen.


Vacature:
Hypotheek Adviseur 

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) Hypotheek Adviseur ter uitbreiding van ons team. Ben jij een financieel adviseur met commerciële en communicatieve vaardigheden in de financiële sector? Of net afgestuurd aan een financieel georiënteerde HBO of WO opleiding? Dan is een uitdaging als Hypotheek Adviseur bij Strik Creemers & Partners zeker iets voor jou en zijn wij ook zeer geïnteresseerd in jou!

Wat ga je doen als Hypotheek Adviseur?
Als Hypotheek Adviseur ben je primair verantwoordelijk voor het voorbereiden en voeren van adviesgesprekken over hypotheek advies vanuit de financiële mogelijkheden van je klant. Aanvullend signaleer je behoeftes voor gerelateerde behoeften vanuit de klant zoals verzekeringen, testament en dergelijke. Waar nodig pak je dit op met collega's of externe partners om je klant zo goed mogelijk van dienst te zijn vanuit onze integrale dienstverlening. Daarnaast lever je vanuit jouw expertise en persoonlijkheid een bijdrage aan de prestaties van het team. Je bent positief ingesteld en draagt jouw rol op een positieve manier intern en extern uit. 

Een dag bij Strik Creemers & Partners 
Je begint de dag met een volle agenda met afspraken. Het is dinsdag. Je checkt nog even snel je mail en je agenda en gaat daarna ga je in overleg met het team. Een van je collega’s is jarig en er wordt getrakteerd op taart. In de middag heb je adviesgesprekken. Een stel van middelbare leeftijd dat hun bestaande huis wil verbouwen en wil weten hoe ze dat het best kunnen financieren. Een jong stel dat wil weten wat hun financiële ruimte is om te kunnen bieden op een huis dat ze op het oog hebt. Aan het van de dag evalueer je nog even informeel samen met een collega hoe het is gegaan.     

Vragen?

Wij bieden

 • Een stimulerende werkomgeving met open communicatie waarin succes en plezier hand in hand met elkaar gaan.
 • Een competitief salaris vanaf 4.000 euro per maand, oplopend op basis van ervaring en inzetbaarheid.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en individueel opleidingsbudget.
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Veelzijdig werk: je werk is veel breder dan producten afsluiten en omvat het hele spectrum rondom financiële planning. 
 • Een team dat goed op elkaar ingespeeld is en successen met elkaar viert. 
 • Informele sfeer met wekelijks een borrel op vrijdagmiddag.

Jij bent 

 • Je hebt ervaring in de financiële sector.
 • Je hebt een bachelor of master diploma in een financieel georiënteerde opleiding.
 • Je bent een prettige persoonlijkheid met een positieve instelling.
 • Je bent klantgericht en stelt het belang van de klant altijd op 1.
 • Je bent communicatief en overtuigend.
 • Je hebt WFT Hypothecair Krediet certificering (pre)  
 
Over Strik Creemers & Partners
Wij zijn een groeiend financieel advieskantoor. Met een team van 10 professionals adviseren wij onze klanten met hun financiële uitdagingen vanuit onze FIT werkwijze. Financieel in Topconditie (FIT) is een succesvolle werkwijze waarbij we inzicht creëren in de volledige financiële situatie van onze klanten. Vanuit dit inzicht adviseren wij onze klanten op het gebied van wonen, inkomen, schadeverzekeringen, samenleven, nalaten, ondernemen, vermogen en fiscaal. Lees meer over onze FIT werkwijze.
Wij streven het hoogste na in alles wat we doen. Om dat te kunnen moet je de inhoud van je vak goed verstaan. Of het nu gaat om hypotheek advies, verzekeringen, pensioen of financiële planning, kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en we denken altijd in oplossingen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Intern gaan we op een gelijkwaardige manier met elkaar om en er heerst een open, constructief werkklimaat waarin verantwoordelijkheid nemen en plezier op de werkvloer hand in hand gaan met elkaar. Zo houden we elkaar scherp en is het ook leuk om bij ons te werken.  

Vragen
Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan e.creemers@sc-p.nl 

Solliciteer direct

Vul hier aub jouw gegevens in om te solliciteren. Vergeet niet je motivatie in te vullen en je CV up te loaden.

Jouw gegevens

Splits e-mailadressen met een komma.