Kom ons 
versterken

Goed werk leveren en plezier gaan bij ons hand in hand. Wij zijn een hecht team met een informele sfeer. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau en blijven we ons doorontwikkelen.


Vacature:
Financieel Specialist / Adviseur 

Ben jij een jonge, ambitieuze professional die op zoek is naar een uitdagende job in de financiële wereld waar je meteen verantwoordelijkheid krijgt en kunt werken aan jouw toekomst? Wil jij je carrière naar een hoger niveau te tillen bij een toonaangevend financieel advieskantoor waarbij je 1-op-1 gecoacht wordt om iedere dag beter te worden? Dan is een baan als Financieel Specialist / Adviseur bij Strik Creemers & Partners misschien wel de ideale opmaat voor jou naar een succesvolle carrière als Financieel Adviseur.

Wat ga je doen?
Als Financial Specialist speel je een cruciale rol in onze dienstverlening. Je wordt verantwoordelijk voor het gehele proces dat komt kijken bij het in goede banen begeleiden van de uitvoering van financiële adviezen en aanvragen van onze klanten. Als geen ander weet je de belangen van onze klanten te vertalen naar concrete adviezen en streef je altijd de hoogste kwaliteit na. Hiermee houd je ook de Financieel Planners op scherp.


Vragen?

Jouw werkzaamheden

 • Het voeren van gesprekken en onderhouden van contact met klanten;
 • Het uitwerken van adviezen;
 • Bemiddeling met financiële leveranciers en partners;
 • Het onderhouden van contacten met banken, verzekeraars en notarissen;
 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren en meedenken met financieel adviseurs.


Ik had een mooi aanbod gekregen om aan de slag te gaan in een binnendienstrol bij een financieel advieskantoor in Eindhoven. Ik solliciteerde ook bij Strik Creemers & Partners. Toen ik in gesprek met Mike Strik merkte dat we een goede klik hadden en dat "ze" me graag wilden hebben, voelde dat goed. Toen er ook een 5-jaren plan werd uitgestippeld sprak me dat enorm aan en ben ik er voor gegaan.

Lennart Smits • Financieel Specialist, inmiddels doorgegroeid bij Strik Creemers & Partners.

 
Wat heb je in je mars

 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO diploma Financiële Dienstverlening of Financieel Management (of gerelateerd);
 • Je bent bereid de opleiding WFT Basis en Hypotheek en bij voorkeur inkomen te behalen;
 • Je bent een gedreven teamplayer en streeft het hoogste na (je hebt een topsport mindset)
 • Je bent kwaliteitgedreven en stelt het belang van de klant altijd op 1;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent creatief en oplossingsgericht;
 • Je bent ambitieus en je bent leergierig;
 • Je bent communicatief en overtuigend;
 • Je kunt goed plannen en prioriteiten stellen.

 

Wij zijn een groeiende en lerende organisatie. Jong en oud leert hier iedere dag van elkaar. Dit zie je ook heel goed terug bij Lennart. Hij houdt ons scherp en wij houden hem scherp en daarin is het heel belangrijk dat je echt een teamspeler bent en dat je jezelf wilt (door)ontwikkelen.

 Mike Strik  • Partner en Financieel Planner bij Strik Creemers & Partners.


Over Strik Creemers & Partners
Wij zijn een groeiend financieel advieskantoor. Met een team van 10 professionals adviseren wij onze klanten met hun financiële uitdagingen vanuit onze FIT werkwijze. Financieel in Topconditie (FIT) is een succesvolle werkwijze waarbij we inzicht creëren in de volledige financiële situatie van onze klanten. Vanuit dit inzicht adviseren wij onze klanten op het gebied van wonen, inkomen, schadeverzekeringen, samenleven, nalaten, ondernemen, vermogen en fiscaal. Lees meer over onze FIT werkwijze.
Wij streven het hoogste na in alles wat we doen. Om dat te kunnen moet je de inhoud van je vak goed verstaan. Of het nu gaat om hypotheek advies, verzekeringen, pensioen of financiële planning, kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en we denken altijd in oplossingen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Intern gaan we op een gelijkwaardige manier met elkaar om en er heerst een open, constructief werkklimaat waarin verantwoordelijkheid nemen en plezier op de werkvloer hand in hand gaan met elkaar. Zo houden we elkaar scherp en is het ook leuk om bij ons te werken.  

Vragen

Heb je interesse of heb je misschien nog vragen over de vacature of de procedure? Neem gerust contact op met Evert Creemers.Solliciteer direct

Vul hier aub jouw gegevens in om te solliciteren. Vergeet niet je motivatie in te vullen en je CV up te loaden.

Jouw gegevens

Separate email addresses with a comma.