Kom ons 
versterken

Goed werk leveren en plezier gaan bij ons hand in hand. Wij zijn een hecht team met een informele sfeer. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau en blijven we ons doorontwikkelen.


Vacature:
Financieel Planner 

Ben jij een financieel adviseur bij een financiële instelling of financieel planner bij een (eigen) bureau en ben je toe aan een volgende stap? Dan is een uitdaging als Financieel Planner bij Strik Creemers & Partners zeker iets voor jou en zijn wij ook zeer geïnteresseerd in jou!

Wat ga je doen?
Als Financieel (Life) Planner speel je een cruciale rol in het helpen van klanten om hun financiële toekomst vorm te geven en hun levensdoelen te verwezenlijken. Vanuit een holistische aanpak vertaal je de levensdoelen en waarden van je klant naar financiële planning vanuit alle financiële aspecten die daarbij komen kijken. Je voert geavanceerde financiële analyses uit waarmee je beoordeelt in hoeverre klanten Financieel in Topconditie (FIT) zijn. Daarnaast lever je vanuit jouw expertise en persoonlijkheid een bijdrage aan de prestaties van het team. Je bent positief ingesteld en draagt jouw rol op een positieve manier intern en extern uit.

Onze missie
Ons kantoor wil zowel particulieren als ondernemers bijstaan in al hun financiële uitdagingen en behoeften. Onze missie reikt verder dan alleen financiële doelen; we streven ernaar om “het mooiste leven” financieel haalbaar te maken voor onze cliënten..

Vragen?

Wij bieden

 • De mogelijkheid om levens te veranderen door je financiële inzichten in te zetten voor het persoonlijk geluk van je klanten.
 • Een stimulerende werkomgeving met open communicatie waarin succes en plezier hand in hand met elkaar gaan.
 • Een competitief salaris vanaf 5.000 euro per maand, oplopend op basis van ervaring en inzetbaarheid.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en individueel opleidingsbudget.
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Veelzijdig werk: je werk is veel breder dan producten afsluiten en omvat het hele spectrum rondom financiële planning. 
 • Een team dat goed op elkaar ingespeeld is en successen met elkaar viert. 
 • Informele sfeer met wekelijks een borrel op vrijdagmiddag.

Jij bent 

 • Je hebt ervaring in financiële planning als financieel adviseur bij een financiële instelling of (eigen) financieel bureau.
 • Je hebt kennis en kunde van een financieel planner en het vermogen om levensdoelen te integreren.
 • Je hebt een bachelor of master diploma in financiën, economie of psychologie.
 • Je bent een prettige persoonlijkheid met een positieve instelling.
 • Je bent klantgericht en stelt het belang van de klant altijd op 1.
 • Je bent communicatief en overtuigend.
 • Je bent Gecerficeerd Financieel Planner (CFP) (pre)  
 
Over Strik Creemers & Partners
Wij zijn een groeiend financieel advieskantoor. Met een team van 10 professionals adviseren wij onze klanten met hun financiële uitdagingen vanuit onze FIT werkwijze. Financieel in Topconditie (FIT) is een succesvolle werkwijze waarbij we inzicht creëren in de volledige financiële situatie van onze klanten. Vanuit dit inzicht adviseren wij onze klanten op het gebied van wonen, inkomen, schadeverzekeringen, samenleven, nalaten, ondernemen, vermogen en fiscaal. Lees meer over onze FIT werkwijze.
Wij streven het hoogste na in alles wat we doen. Om dat te kunnen moet je de inhoud van je vak goed verstaan. Of het nu gaat om hypotheek advies, verzekeringen, pensioen of financiële planning, kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en we denken altijd in oplossingen om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Intern gaan we op een gelijkwaardige manier met elkaar om en er heerst een open, constructief werkklimaat waarin verantwoordelijkheid nemen en plezier op de werkvloer hand in hand gaan met elkaar. Zo houden we elkaar scherp en is het ook leuk om bij ons te werken.  

Vragen
Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan e.creemers@sc-p.nl 

Solliciteer direct

Vul hier aub jouw gegevens in om te solliciteren. Vergeet niet je motivatie in te vullen en je CV up te loaden.

Jouw gegevens

Splits e-mailadressen met een komma.