Team

Mike Strik


Wat doe je?

Ik ben al 25 jaar werkzaam als Financieel Adviseur voor ons mooie kantoor. Dagelijks voer ik veel gesprekken met verschillende klanten. In mijn gesprekken richt ik me er vooral op om echt te luisteren en zo een goede connectie te maken. Door te doorgronden wat de klant echt wil, kun je maatwerk leveren in hun financiële behoeften en hier scenario’s voor uitstippelen met ons team.

 

Waar haal je voldoening uit?

Naast mijn werk als Financieel Adviseur ben ik ook coach van onze medewerkers. Uit mijn rol als coach haal ik veel voldoening vooral als iemand zijn potentie weet te benutten. Onderdeel zijn van een team waar sprake is van onvoorwaardelijk vertrouwen in elkaar en samenwerken aan onze gemeenschappelijke doelstelling is fantastisch!
 

Wat doe je zelf om FIT te blijven?

Van kinds af aan heb ik altijd lekker veel gesport. Voetbal, tennis, wielrennen. Ook ben ik als coach actief geweest bij een voetbalteam. Wanneer ik sport en fit ben, levert mij dat ook veel op in mijn werk en de manier waarop we “als dreamteam” met elkaar samenwerken. Vanuit deze gedachten moedig ik al mijn collega’s aan om op de door hun gewenste manier fit te blijven.