Team

Marco Klomp


Wa​t doe je? 
Ik werk al meer dan 25 jaar in de financiële dienstverlening. Als Financieel Planner help ik met veel plezier mijn klanten om de juiste financiële keuzes te maken voor nu en later. Mijn startpunt is altijd om mijn klanten goed te leren kennen en hun persoonlijke drijfveren te achterhalen. Met deze kennis werk ik graag een financieel plan uit waarmee mijn klanten met concrete adviezen hun doelen en wensen kunnen halen. 

Waar haal je voldoening uit? 
Ik vind het leuk om zowel in mijn werk als in privé mensen persoonlijk te leren kennen en ze te mogen helpen met het realiseren van hun droom of wens. Denk aan de aankoop van hun droomwoning of bijvoorbeeld eerder stoppen met werken om met de camper mooie reizen te gaan maken. Als ik daar een bijdrage in mag leveren, dan maakt me dat een gelukkig mens! 

Wat doe je zelf om FIT te blijven? 
Financieel in topconditie betekent voor mij dat je zoveel mogelijk financieel gezond bent en daarnaast ook fysiek en mentaal gezond bent en blijft. Actief bewegen helpt mij daarbij en ik sport dan ook graag. Hardlopen en tennis doe ik wekelijks en ik hou ook wel van een uitdaging. Zo heb ik recent de Vierdaagse in Nijmegen gelopen, pittig maar ook een feestje!