Team

Karen Stolk


Wat doe je?

Als Adviseur Financial Services maak ik waar wat onze Financieel Adviseurs adviseren. Dit houdt in de basis in dat ik ervoor zorg dat als mensen een huis kopen hun hypotheek goed geregeld is. Rekening houdend met wensen, voorwaarden en hypotheekrentes. Ik vind het belangrijk om mensen te ontzorgen want dit is toch een van de meest impactvolle en complexe financiële beslissingen in je leven en bij ons kantoor zijn ze dan in goede handen.

 

Waar haal je voldoening uit?

Als we het onmogelijke toch mogelijk maken. Dan kan ik blijer zijn dan de klant. Bijvoorbeeld toen we een aanvraag voor een klant hadden waarbij ik enorm tegen de systemen van de betreffende bank aanliep. Hierdoor duurde het proces van de aanvraag – dat normaal 2 weken duurt - langer dan 2 maanden. Toen deze mensen op vakantie zouden gaan werd het toch spannend. Toen heb ik me wel even op mijn manier kwaad gemaakt. Uiteindelijk was het binnen een dag geregeld vlak voor de vakantie van de klant en kon de klant met een gerust gevoel op vakantie.
 

Wat doe je zelf om FIT te blijven?

Om FIT te blijven hoef je niet iedere dag naar de sportschool. FIT zijn betekent voor mij een goede werk-privé balans en doen waar je plezier in hebt. Wat dit betreft ben ik heel blij met mijn werkgever want ik zit dankzij de goede werk-prive balans lekker in mijn vel!