Ga jij ook voor een elektrische fiets?

In dit bericht lees je wat je kunt doen met de veranderende hypotheekrente. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Veel mensen hebben tegenwoordig een elektrische fiets. Voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor een heerlijke fietstocht op een zonnige weekenddag. In meerdere opzichten is het een ideale oplossing. Je staat niet meer in de file naar het werk, je bent sportief bezig en je geniet van de buitenlucht. 

Efficiënt en duurzaam
Het is niet gek dat elektrische fietsen steeds populairder worden. Het is vaak efficiënt in tijd, het is beter voor je gezondheid en bovendien is het ook een stuk goedkoper dan een auto. Stroom is weliswaar duur op dit moment, maar dat weegt niet op tegen brandstof voor auto’s. Ook is een elektrische fiets een duurzamere keuze. Natuurlijk heeft de productie van de fiets impact op het milieu en is stroom niet altijd groen, een elektrische fiets is nog altijd een duurzamere keuze dan een auto. 

Fiets van de zaak
Steeds meer werkgevers kijken naar de mogelijkheden om medewerkers een elektrische fiets van de zaak aan te bieden. Zowel voor werkgevers als voor werknemers zijn er verschillende interessante voordelen.

Hypotheekrente in beweging: wat kun je doen?
In dit bericht lees je wat je kunt doen met de veranderende hypotheekrente. We adviseren je graag over de mogelijkheden.