TEUN IS AL JARENLANG EEN TROUWE KLANT VAN ONS KANTOOR

In dit verhaal vertelt Teun waarom een financieel advieskantoor bij je moet passen.

Sinds een jaar woont Teun Slot met zijn vrouw Daniëlle en zoon Philip van 18 maanden in een nieuw huis in Nuenen. Beide werken ze in het onderwijs. Ze woonden eerst in een huis in het centrum van Eindhoven. Met de komst van Philip en de beperkte mogelijkheden voor het inrichten van een werkkamer werd dit te klein. Ze gingen op zoek naar een ruimer huis. Strik Creemers & Partners adviseerde hen bij de financiering.

Eerste contact
Teun kent Strik Creemers & Partners als kantoor al sinds hij een jaar of 12 was en fanatiek korfbalde bij Rust Roest. “Ik herinner me nog goed dat ze op een informatie avond waren en dat er een 10-tal mensen van onze club met informatiemapjes van hun naar huis gingen.” 

“Dat Strik Creemers & Partners onze club actief sponsort is natuurlijk mooi als je je fanatiek inzet voor een vereniging zoals ik. Maar de sponsoring gaat verder. Want Richard Brugel was ook geregeld langs de lijn te zien bij wedstrijden.”

Echt betrokken
Strik Creemers & Partners is bekend bij Teun en zijn familie. Zowel zijn ouders als zijn 3 broers zijn al jaren klant bij Strik Creemers & Partners. Teun “werd klant” bij Strik Creemers & Partners toen hij nog bij zijn ouders in huis woonde en voor zijn eerste auto een autoverzekering nodig had. “Toen bleek dat ik over 3 dagen onverzekerd zou zijn, hebben ze geprobeerd mij te bellen. Omdat ze me niet te pakken kregen hebben ze mijn ouders gebeld om mij te bereiken. Daar waren ze heel kien op en dat vond ik heel netjes dat ze zoveel moeite hebben gedaan om me daar over te benaderen.”

Teun: “Als ik het vergelijk met een andere verzekeraar waar ik klant bij ben geweest dan ben je daar meer een nummer en gaan zij lang niet zo ver. Inmiddels heeft Teun zijn hypotheek en zijn gehele verzekeringspakket ondergebracht bij Strik Creemers & Partners.
 
“Alles onder 1 dak. Voor het gemak zodat je er minder omkijken naar hebt.” voegt Teun nog toe.

Advies passend bij de persoon
De hypotheek voor zijn eerste huis liep via Strik Creemers & Partners. Richard Brugel was toen zijn financieel adviseur. Daar zaten nog best wat haken en ogen aan. Zo was Teun zelfstandige geweest. Daarnaast kwam er nog een lastig ding om de hoek kijken toen bleek dat het een gezamenlijke woonruimte betrof waar een Vereniging van Eigenaren voor moest zijn. Die er niet was. Teun hierover: “Uiteindelijk heeft het team van Strik Creemers & Partners me daar goed bij geholpen.” 

Met de komst van hun zoon Philip werd het huis in het centrum van Eindhoven te klein en verhuisden ze naar een ruimer huis in Nuenen. Richard adviseerde bij de hypotheek die ze voor 30 jaar vastlegden. “Met Richard heb ik ook gekeken of het financieel interessant kon zijn om ons andere huis aan te houden en te verhuren. Dit was in een periode dat de huizenmarkt piekte. Richard gaf ons toen al aan welke risico’s er aan verbonden waren en dat je wel goed moest overwegen of dit bij jou als persoon past als de huizenmarkt zou veranderen. We hebben toen besloten om dit niet te doen. Achteraf zijn we hier wel blij mee als je kijkt hoe de huizenmarkt er op dit moment voor staat.

Bij financiële vraagstukken adviseren we niet alleen op basis van een volledig inzicht hoe iemand in zijn financiële situatie staat. We nemen ook altijd mee wat voor persoon iemand is en wat wel of niet bij iemand zijn persoonlijke situatie past. Ben je bereid om risico te nemen of wil je zekerheid.
 Nicole van der Kaa •  adviseur Strik Creemers en Partners.

Een goede adviseur gaat jarenlang mee
“Dat mijn financiën goed geregeld zijn vind ik heel belangrijk want dit geeft zekerheid en rust. Ik kijk hierin verder dan alleen de kosten voor advies en bemiddeling. Een goede adviseur gaat jarenlang mee. Dus als je op zoek gaat naar een financieel advieskantoor, verdiep je dan ook echt of dit een partij is die goed bij je past.“


Toekomstbeeld
De hypotheek hebben Teun en Daniëlle qua rente vastgelegd voor 30 jaar. Of ze dan nog in dit huis wonen weet hij niet. Teun over zijn toekomstbeeld: “Verder in de toekomst kijkend zou ik het echt een luxe vinden om vervroegd met pensioen te kunnen. Het zou mooi zijn als dit haalbaar kan zijn op basis van onze twee salarissen.” 

Maar zo ver is het nog lang niet voor Teun en zijn gezin. In het huis zijn mooie foto’s te zien van hun verre reizen. Teun: “Als natuurliefhebbers houden we van verre reizen. We zijn meerdere keren naar Afrika geweest en naar Costa Rica. Dit willen we blijven doen. Zo willen we graag nog een keer naar Borneo.”

Ben je op zoek naar een financieel advieskantoor dat bij je past? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Ben je op zoek naar een financieel advieskantoor dat bij je past?
Neem contact op met één van onze adviseurs.
NIET DE STENEN MAAR HET LEVEN STAAT CENTRAAL
Peter en Karin kennen Strik Creemers en Partners al jaren. In hun klantverhaal lees je waarom onze manier van werken zo goed bij hun past.