Kom ons 
versterken

Goed werk leveren en plezier gaan bij ons hand in hand. Wij zijn een hecht team met een informele sfeer. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau en blijven we ons doorontwikkelen.


Vacature:
Financieel Adviseur 

Ben jij een financieel adviseur bij een financiële instelling of financieel planner bij een (eigen) bureau en ben je toe aan een volgende stap? Dan is een uitdaging als Financieel Adviseur bij Strik Creemers & Partners zeker iets voor jou en zijn wij ook zeer geïnteresseerd in jou!

Wat ga je doen?
Als Financieel Adviseur ben je primair verantwoordelijk voor het voorbereiden en voeren van adviesgesprekken met onze klanten. Vanuit onze geavanceerde werkwijze voer je financiële analyses uit waarmee je beoordeelt in hoeverre klanten FIT (Financieel in Topconditie) zijn. 
Daarnaast lever je vanuit jouw expertise en persoonlijkheid een bijdrage aan de prestaties van het team. Je bent positief ingesteld en draagt jouw rol op een positieve manier intern en extern uit.

Een dag uit het leven van een financieel adviseur
Je begint de dag met een volle agenda. Het is dinsdag. Je checkt nog even snel je mail en je agenda en gaat daarna ga je in overleg met het team. Een van je collega’s is jarig en er wordt getrakteerd op taart. Later in de ochtend en de rest van de middag heb je adviesgesprekken. Een stel dat hun bestaande huis wil verbouwen en wil verduurzamen. Een adviesgesprek met senioren op basis van een FIT beoordeling. Een stel dat gaat scheiden en aan het bekijken is wat hun financiële scenario’s zijn. Een ondernemer die nog een check wil hebben of hij naast zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering nog andere verzekeringen nodig heeft. Aan het einde van de dag evalueer je nog even samen met een collega hoe het is gegaan. 

Vragen!

Wij bieden

 • Een stimulerende werkomgeving met open communicatie waarin succes en plezier hand in hand met elkaar gaan.
 • Salaris vanaf 4.000 euro per maand, oplopend op basis van ervaring en inzetbaarheid.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en individueel opleidingsbudget.
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Veelzijdig werk: je werk is veel breder dan producten afsluiten en omvat het hele spectrum rondom financiële planning. 
 • Een team dat goed op elkaar ingespeeld is en successen met elkaar viert. 
 • Informele sfeer met wekelijks een borrel op vrijdagmiddag.

Jij bent 

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als financieel adviseur bij een financiële instelling of (eigen) financieel bureau.
 • Je hebt kennis en kunde van een financieel planner.
 • Je hebt een achtergrond in bedrijfseconomie, financiële bedrijfskunde, MER of vergelijkbaar.
 • Je bent een prettige persoonlijkheid met een positieve instelling.
 • Je bent klantgericht en stelt het belang van de klant altijd op 1.
 • Je bent oplossingsgericht.
 • Je bent communicatief en overtuigend.
 • Je kunt goed plannen en prioriteren.

 


Over Strik Creemers & Partners
Wij zijn een groeiend financieel advieskantoor. Met een team van 9 professionals adviseren wij onze klanten met hun financiële uitdagingen vanuit onze FIT werkwijze. FIT (staat voor Financieel in Topconditie) is een succesvolle werkwijze waarbij we inzicht creëren in de volledige financiële situatie van onze klanten. Vanuit dit inzicht adviseren wij onze klanten op het gebied van wonen, inkomen, schadeverzekeringen, samenleven, nalaten, ondernemen, vermogen en fiscaal. Lees meer over onze FIT werkwijze.
Intern gaan we op een gelijkwaardige manier met elkaar om en er heerst een open, constructief werkklimaat waarin verantwoordelijkheid nemen en plezier op de werkvloer centraal staan. Zo houden we elkaar scherp en is het ook leuk om bij ons te werken.

Vragen
Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan e.creemers@sc-p.nl 

Solliciteer direct

Vul hier aub jouw gegevens in om te solliciteren. Vergeet niet je motivatie in te vullen en je CV up te loaden.

Jouw gegevens

Splits e-mailadressen met een komma.